Evenimente

Art Fashion Fair #19

23.11.2019 - 24.11.2019
10:00
toata casa

Când și unde e Art Fashion Fair? 
Sâmbătă 23 noiembrie | 10 AM – 9 PM 
Duminică 24 noiembrie | 10 AM – 7 PM
@ Qreator | Piața Victoriei, Bulevardul Aviatorilor 8A (exact lângă iesirea de Metrou Victoriei spre Bd. Aviatorilor).
Intrarea liberă 18+

Ce găsești la Art Fashion Fair? Cadouri originale și etice, create exclusiv de makeri români (design vestimentar contemporan, bijuterie contemporană, accesorii, cosmetice bio).

De ce există Art Fashion Fair? Pentru că suntem diferiți, dar nu foarte, pentru că suntem unici, dar dornici să ne integram într-o comunitate, pentru că vrem să ne exprimăm mai clar și aici găsim mijloacele.

Cât timp poți să stai la Art Fashion Fair? Două zile de weekend la rând, de dimineață până seara, fără să te plictisești.

Cine sunt designerii Art Fashion Fair? Sunt cei pe care i-ai validat în cele 18 ediții anterioare, cumpărându-le și purtându-le creațiile și cei pe care ți-i propunem în premieră, aleși în urma selecției riguroase de către Roxana Silean.

Art Fashion Fair este o platformă inovatoare de lifestyle și fashion, ce își asumă un rol important pe piața creativă din România, oferind expunere celor mai talentați designeri și makeri locali.

Concept vizual: Designer Raluca Măndița
Ținută si styling: SABINNE

Decor special pentru Art Fashion Fair: Atelierul de decoruri

Și la această ediție, categoria „Recomandat de” va fi susținută de Revista Atelierul, unul dintre cele mai importante proiecte destinate promovării comunităţilor creative şi culturale autohtone. Designerii selectați de către Mihaela Ion vor fi promovați pe www.revista-atelierul.ro.

Parteneri: Qreator, Revista Atelierul, România Pozitivă, IQads, Modernism Punct Ro, Catchy, Bucharest Cultural Events, Macopedia, Zâna Boemă

Intrarea este liberă! Accesul în interiorul târgului este permis exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani, din raţiuni de natură legislativă care ţin de destinaţia uzuală a spaţiului. 

Stay tuned, there is more to come!
#artfashionfair #romaniandesigners #freeentrance

Rezervă o cameră în Qreator

Fie că ai un proiect pe care vrei să îl dezvolți sau vrei să organizezi un eveniment, Qreator îți pune la dispoziție un spațiu dedicat. Am creat pentru comunitatea noastră, 8 camere, cu 8 universuri diferite, la fel ca pasiunile voastre. Rezervă una dintre ele, în funcție de tematică și disponibilitate.

Midnight Play, atelier de creație nocturnă cu Pandele!

Eveniment trecut

Într-o capitală europeană opțiunile de petrecere a unei seri de sâmbătă sunt multe și variate, însă câte includ cunoașterea unor oameni noi, exersarea unei pasiuni vechi sau un hobby nou, vopseluri, oameni prietenoși, râsete și un super artist?!

„Sinergii”

Eveniment viitor

Un nou vernisaj al pictoriței Eliza Matica alături de sculptorul Nicu Dumitrescu. O Sinergie naturală între pictură și sculptură, un dialog între culoare si formă, între tușă și contur, între două arte plastice.

Neurographica - Curs de bază

Eveniment viitor

Arta schimbării pozitive bazată pe neuro-cercetare, bionică, terapie Gestalt, NLP, coaching analitic, etc.

Ce vrei să descoperi azi?