Evenimente

Art Out Loud: a closing party

18.12.2019
19:00
toata casa

Join us in celebrating YOU!

Două concepte neconvenționale se reunesc și contopesc pentru a crea o experiență artistică unică.

Performance-ul lui Zoli Toth și picturile Alexandrei Vulpe devin cadru pentru a experimenta arta în forme noi prin culoare, lumină și muzică. 

Ești invitatul nostru special la celebrarea ultimei petreceri din acest an la Qreator by IQOS, iar intrarea este liberă. 

Special Performance by Zoli Toth: pentru prima dată în România un artist își asumă responsabilitatea de a crea un “one man show”, având la bază sintetizatoare analogice și digitale, instrumente de percuție neconvenționale, tobe și efecte audio speciale. 

„Frânturi de Vise” este un demers artistic al Alexandrei Vulpe spre conturarea unei direcții expoziționale noi, pentru că picturile ei sunt intensificate de efecte speciale care creează o experiență neconvențională.

Echipa Lights&Magic – introduce elemente vizuale și lighting design pentru a crea un context și o atmosferă aparte, you’ll just have to feel it for yourself!

 

*Evenimentul este rezervat persoanelor peste 18 ani. 

 

#QreateNewArt #HomeOfCreativity 

Rezervă o cameră în Qreator

Fie că ai un proiect pe care vrei să îl dezvolți sau vrei să organizezi un eveniment, Qreator îți pune la dispoziție un spațiu dedicat. Am creat pentru comunitatea noastră, 8 camere, cu 8 universuri diferite, la fel ca pasiunile voastre. Rezervă una dintre ele, în funcție de tematică și disponibilitate.

Institutul Qreator la aniversare: oameni noi, proiecte noi

Eveniment trecut

Am lansat Institutul Qreator acum un an, alături de o echipă fabuloasă de curatori.

Cum să îți creezi primul blog și să îl transformi într-un succes

Eveniment viitor

Cursul se va desfășura pe 15 și 16 februarie și este susținut de Alexandra Bădiță.

Ce vrei să descoperi azi?