Evenimente

Art Out Loud: a closing party

18.12.2019
19:00
toata casa

Join us in celebrating YOU!

Două concepte neconvenționale se reunesc și contopesc pentru a crea o experiență artistică unică.

Performance-ul lui Zoli Toth și picturile Alexandrei Vulpe devin cadru pentru a experimenta arta în forme noi prin culoare, lumină și muzică. 

Ești invitatul nostru special la celebrarea ultimei petreceri din acest an la Qreator by IQOS, iar intrarea este liberă. 

Special Performance by Zoli Toth: pentru prima dată în România un artist își asumă responsabilitatea de a crea un “one man show”, având la bază sintetizatoare analogice și digitale, instrumente de percuție neconvenționale, tobe și efecte audio speciale. 

„Frânturi de Vise” este un demers artistic al Alexandrei Vulpe spre conturarea unei direcții expoziționale noi, pentru că picturile ei sunt intensificate de efecte speciale care creează o experiență neconvențională.

Echipa Lights&Magic – introduce elemente vizuale și lighting design pentru a crea un context și o atmosferă aparte, you’ll just have to feel it for yourself!

 

*Evenimentul este rezervat persoanelor peste 18 ani. 

 

#QreateNewArt #HomeOfCreativity 

Rezervă o cameră în Qreator

Fie că ai un proiect pe care vrei să îl dezvolți sau vrei să organizezi un eveniment, Qreator îți pune la dispoziție un spațiu dedicat. Am creat pentru comunitatea noastră, 8 camere, cu 8 universuri diferite, la fel ca pasiunile voastre. Rezervă una dintre ele, în funcție de tematică și disponibilitate.

Teatru LIVE la Qreator by IQOS: Noi4!

Eveniment trecut

Joi, 19 noiembrie, la Qreator by IQOS a fost TEATRU. Chiar așa, cu majuscule, la superlativ, jucat cu măiestrie și transmis live către mai bine de 1.300 de spectatori.

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

Acest website este destinat exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani, rezidente în România.
Dorești să continui?

Bine ai venit pe Qreator.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla informații despre evenimentele noastre, dar și despre magazinele IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Tratăm foarte atent modul în care publicul larg află informații despre produsele IQOS și HEETS. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani și ești rezident în România. Pentru a confirma faptul că ai vârsta de peste 18 ani, te rugăm să folosești butonul ‘’DA’’. În caz contrar, te rugăm să folosești butonul ‘’NU’’.
În continuare, în interiorul site-ului, îți pot fi solicitate informații cu caracter personal, în cazul în care dorești să rezervi o camera.