Evenimente

ARTEBIZ

09.12.2019 - 11.12.2019
10:00
etaj 1

ARTEBIZ 2019, susține un proiect educațional pentru încurajarea antreprenoriatului în arte și decorațiuni. La a doua ediție va prezenta o galerie de artă grafică proiectată și artă grafică realizată prin gravură laser. 

Tema expoziției, #EXIST, prezintă portrete cu tineri fericiți, realizate inițial în tuș peniță de către graficianul Bogdan Calciu. Creațiile au fost ulterior prelucrate și adapatate tehnic pentru proiecție luminoasă și respectiv gravuri laser. Sunt prezentate 10 lucrări diferite prin ambele tehnici în camere diferite. 

Organizatorul pune la dispoziție proiectoarele și plăcile.

În fiecare zi vor avea loc workshop-uri în care se prezintă detalii despre tehnicile, echipamentele și materialele folosite pentru realizarea galeriei. 

Note:

 

* Evenimentul se adresează exclusiv persoanelor cu vârsta minimă de 18 ani.

**Tipul de eveniment: public

***Intrare gratuita 

Rezervă o cameră în Qreator

Fie că ai un proiect pe care vrei să îl dezvolți sau vrei să organizezi un eveniment, Qreator îți pune la dispoziție un spațiu dedicat. Am creat pentru comunitatea noastră, 8 camere, cu 8 universuri diferite, la fel ca pasiunile voastre. Rezervă una dintre ele, în funcție de tematică și disponibilitate.

Institutul Qreator la aniversare: oameni noi, proiecte noi

Eveniment trecut

Am lansat Institutul Qreator acum un an, alături de o echipă fabuloasă de curatori.

Art Out Loud: a closing party

Eveniment viitor

Join us in celebrating YOU! Două concepte neconvenționale se reunesc și contopesc pentru a crea o experiență artistică unică.

Workshop O’NATURALE

Eveniment viitor

Machiajul nu înseamnă să îți corectezi imperfecțiunile, ci să îți accentuezi trăsăturile faciale frumoase pe care le ai deja.

Ce vrei să descoperi azi?