Evenimente

Artgitators

29.11.2019 - 07.12.2019
09:00
toata casa

Artgitators, un eveniment iconic Qreator by IQOS

În perioada 29 noiembrie - 7 decembrie, Qreator prezintă Artgitators, un eveniment-concept care marchează finalul anului 2019.

Artgitators lansează semne de întrebare asupra a șase teme cu impact social printr-o colecție de șase tablouri a căror descoperire este o experiență în sine. Conceptul gândit de Eglantina Von Becheru este un fragment de lume în care Suprarealismul este limba oficială, în timp ce ironia și performance-ul sunt dialecte ce exprimă nevoia de a ne (re)evalua prejudecățile.

Qreator by IQOS a susținut și promovat dintotdeauna idei revoluționare, aducând în atenția publicului expoziții și artiști care au definit de-a lungul timpului acest spațiu ca Home of Bucharest Creativity. Însă acest lucru a fost posibil doar pentru că în spatele Qreator a stat mereu o echipă eclectică de oameni vizionari, curajoși, creativi prin natură și artiști prin formare. Tocmai de aceea, după expoziții precum Baugasm sau Unzip Your Mind by Alex Chinneck, Qreator marchează finalul acestui an printr-un eveniment semnătură ce reunește mai multe teritorii sub o singură viziune artistică.

Evenimentul este deschis publicului în perioada 29 noiembrie-7 decembrie, la Qreator by IQOS.*

 

* Evenimentul se adresează exclusiv persoanelor cu vârsta minimă de 18 ani.

Rezervă o cameră în Qreator

Fie că ai un proiect pe care vrei să îl dezvolți sau vrei să organizezi un eveniment, Qreator îți pune la dispoziție un spațiu dedicat. Am creat pentru comunitatea noastră, 8 camere, cu 8 universuri diferite, la fel ca pasiunile voastre. Rezervă una dintre ele, în funcție de tematică și disponibilitate.

Institutul Qreator la aniversare: oameni noi, proiecte noi

Eveniment trecut

Am lansat Institutul Qreator acum un an, alături de o echipă fabuloasă de curatori.

Workshop O’NATURALE

Eveniment viitor

Machiajul nu înseamnă să îți corectezi imperfecțiunile, ci să îți accentuezi trăsăturile faciale frumoase pe care le ai deja.

Art Out Loud: a closing party

Eveniment viitor

Join us in celebrating YOU! Două concepte neconvenționale se reunesc și contopesc pentru a crea o experiență artistică unică.

Ce vrei să descoperi azi?