Evenimente

Artgitators

29.11.2019 - 07.12.2019
09:00
toata casa

Artgitators, un eveniment iconic Qreator by IQOS

În perioada 29 noiembrie - 7 decembrie, Qreator prezintă Artgitators, un eveniment-concept care marchează finalul anului 2019.

Artgitators lansează semne de întrebare asupra a șase teme cu impact social printr-o colecție de șase tablouri a căror descoperire este o experiență în sine. Conceptul gândit de Eglantina Von Becheru este un fragment de lume în care Suprarealismul este limba oficială, în timp ce ironia și performance-ul sunt dialecte ce exprimă nevoia de a ne (re)evalua prejudecățile.

Qreator by IQOS a susținut și promovat dintotdeauna idei revoluționare, aducând în atenția publicului expoziții și artiști care au definit de-a lungul timpului acest spațiu ca Home of Bucharest Creativity. Însă acest lucru a fost posibil doar pentru că în spatele Qreator a stat mereu o echipă eclectică de oameni vizionari, curajoși, creativi prin natură și artiști prin formare. Tocmai de aceea, după expoziții precum Baugasm sau Unzip Your Mind by Alex Chinneck, Qreator marchează finalul acestui an printr-un eveniment semnătură ce reunește mai multe teritorii sub o singură viziune artistică.

Evenimentul este deschis publicului în perioada 29 noiembrie-7 decembrie, la Qreator by IQOS.*

 

* Evenimentul se adresează exclusiv persoanelor cu vârsta minimă de 18 ani.

Rezervă o cameră în Qreator

Fie că ai un proiect pe care vrei să îl dezvolți sau vrei să organizezi un eveniment, Qreator îți pune la dispoziție un spațiu dedicat. Am creat pentru comunitatea noastră, 8 camere, cu 8 universuri diferite, la fel ca pasiunile voastre. Rezervă una dintre ele, în funcție de tematică și disponibilitate.

Teatru la Qreator: Freak Show cu Florin Piersic Jr.

Eveniment trecut

După o serie de concerte și conversații, a fost din nou rândul unui spectacol de teatrul să ne bucure în cadrul Qreator – Home Together Edition.

Concert de vioară Alexandru Tomescu - live

Eveniment viitor

Home Together Edition continuă cu un concert special al violonistului Alexandru Tomescu.

Ce vrei să descoperi azi?