Evenimente

Atelier de joc „Mindset changing in 2020”

18.01.2020
11:30
Camera de co-creare

Hai să experimentăm cum să îți creezi o mentalitate fresh în 2020! Schimbarea nu ne sperie, ci ne INSPIRĂ! Vă invităm la atelierul Brainplay „Mindset changing in 2020” unde prin joc te distrezi, generezi idei noi și le aplici în situația de echipa, faci maraton cu gândurile tale, le prinzi pe cele bune, ies la suprafață cele negative și cu ajutorul instrumentelor de lucru mai faci curat printre ele.

Ca bonus, îți faci prieteni noi, te alături unei comunități plină de energie și entuziasm, afli cunoștințe și curiozități despre modul în care funcționează mintea umană, cu ce este indicat “să o hrănești” zilnic pentru a crește sănătoasă, tipurile de mindset + beneficii aplicate în viața noastră. Dacă te simți norocos pleci acasă cu un cadou câștigat la tombolă. La sfârșitul evenimentului avem și o sesiune de Q&A unde putem să facem schimb de răspunsuri și întrebări pe subiect.

Evenimentul este organizat de Brainplay Community în data 18 Ianuarie orele 11.30 – 13.30, iar gazda noastră este Qreator, Bd. Aviatorilor Nr 8A, București (zona Piața Victoriei).

Înscrierile le așteptăm la: brainplaycommunity@gmail.com.

Te așteptăm cu bucurie! 

Rezervă o cameră în Qreator

Fie că ai un proiect pe care vrei să îl dezvolți sau vrei să organizezi un eveniment, Qreator îți pune la dispoziție un spațiu dedicat. Am creat pentru comunitatea noastră, 8 camere, cu 8 universuri diferite, la fel ca pasiunile voastre. Rezervă una dintre ele, în funcție de tematică și disponibilitate.

Institutul Qreator la aniversare: oameni noi, proiecte noi

Eveniment trecut

Am lansat Institutul Qreator acum un an, alături de o echipă fabuloasă de curatori.

Cum să îți creezi primul blog și să îl transformi într-un succes

Eveniment viitor

Cursul se va desfășura pe 15 și 16 februarie și este susținut de Alexandra Bădiță.

CURS Journaling pentru setarea obiectivelor 2020

Eveniment viitor

Cursul se desfășoară sâmbătă, 18 ianuarie și este susținut de Alexandra Bădiță.

Ce vrei să descoperi azi?