Evenimente

Atelier de joc „Mindset changing in 2020”

18.01.2020
11:30
Camera de co-creare

Hai să experimentăm cum să îți creezi o mentalitate fresh în 2020! Schimbarea nu ne sperie, ci ne INSPIRĂ! Vă invităm la atelierul Brainplay „Mindset changing in 2020” unde prin joc te distrezi, generezi idei noi și le aplici în situația de echipa, faci maraton cu gândurile tale, le prinzi pe cele bune, ies la suprafață cele negative și cu ajutorul instrumentelor de lucru mai faci curat printre ele.

Ca bonus, îți faci prieteni noi, te alături unei comunități plină de energie și entuziasm, afli cunoștințe și curiozități despre modul în care funcționează mintea umană, cu ce este indicat “să o hrănești” zilnic pentru a crește sănătoasă, tipurile de mindset + beneficii aplicate în viața noastră. Dacă te simți norocos pleci acasă cu un cadou câștigat la tombolă. La sfârșitul evenimentului avem și o sesiune de Q&A unde putem să facem schimb de răspunsuri și întrebări pe subiect.

Evenimentul este organizat de Brainplay Community în data 18 Ianuarie orele 11.30 – 13.30, iar gazda noastră este Qreator, Bd. Aviatorilor Nr 8A, București (zona Piața Victoriei).

Înscrierile le așteptăm la: [email protected].

Te așteptăm cu bucurie! 

Rezervă o cameră în Qreator

Fie că ai un proiect pe care vrei să îl dezvolți sau vrei să organizezi un eveniment, Qreator îți pune la dispoziție un spațiu dedicat. Am creat pentru comunitatea noastră, 8 camere, cu 8 universuri diferite, la fel ca pasiunile voastre. Rezervă una dintre ele, în funcție de tematică și disponibilitate.

Teatru LIVE la Qreator by IQOS: Noi4!

Eveniment trecut

Joi, 19 noiembrie, la Qreator by IQOS a fost TEATRU. Chiar așa, cu majuscule, la superlativ, jucat cu măiestrie și transmis live către mai bine de 1.300 de spectatori.

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

Acest website este destinat exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani, rezidente în România.
Dorești să continui?

Bine ai venit pe Qreator.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla informații despre evenimentele noastre, dar și despre magazinele IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Tratăm foarte atent modul în care publicul larg află informații despre produsele IQOS și HEETS. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani și ești rezident în România. Pentru a confirma faptul că ai vârsta de peste 18 ani, te rugăm să folosești butonul ‘’DA’’. În caz contrar, te rugăm să folosești butonul ‘’NU’’.
În continuare, în interiorul site-ului, îți pot fi solicitate informații cu caracter personal, în cazul în care dorești să rezervi o camera.