Evenimente

Bloggers Lan Party, ediția 24

16.11.2019 - 17.11.2019
10:00
toata casa

Agendă:

- 24 oct: start înscrieri creatori de conținut & voluntari
- 28 oct - 15 nov: anunțuri turnee & activități #BLP24H
- 1 nov: start înscrieri fani
- 15 nov: stop înscrieri & notificare participanți
- 16 nov, orele 10:00 - 12:00: bun venit, înscrieri la turnee
- 16 nov, orele 12:00 - 20:00: derulare turnee #BLP24H
- 16 nov, orele 21:00 - 03:00 - Bloggers Lan Afterparty
- 17 nov, orele 03:00 - 12:00 - long night
- 17 nov, orele 12:00 - 18:00 - finale turnee #BLP24H

Detalii complete pe: www.bloggerslanparty.ro

================================================

Ce este Bloggers Lan Party?

Bloggers Lan Party este un eveniment românesc de gaming rezervat creatorilor de conținut, formatorilor de opinie din social media și tuturor fanilor acestora.

Setup-ul include turnee amicale cu premii pe PC-uri, console, VR, boardgames și arcade games, dar și Bloggers Lan Afterparty, petrecerea cu muzică live ce închide fiecare zi de eveniment. Vârsta minimă împlinită necesară participării este 18 ani.

Când și unde are loc Bloggers Lan Party?

Următoarea ediție, cea de-a 24-a, va avea loc sâmbătă, 16-17 noiembrie, la Qreator by IQOS (B-dul Aviatorilor 8A, București). Hashtag-ul oficial de social media al acestei ediției este #BLP24H.

Cum fac să particip?

Dacă ești blogger/vlogger/creator de conținut, te poți înscrie până joi, 14 noiembrie, în secțiunea dedicată ție. Cei acceptați vor primi ulterior pe e-mail confirmarea din partea echipei de organizare.

Dacă ești gamer, înscrierile pentru fani încep vineri, 1 noiembrie, și se fac în limita locurilor disponibile (300 de locuri), prin tragere la sorți dintre toți cei înscriși. Vârsta minimă admisă la eveniment este 18 ani împliniți. 

Participanții admiși vor fi anunțați prin e-mail și/sau sms joi, 14 noiembrie, ora 20.00.

Pentru a putea fi la curent cu noutăți legate de jocurile, turneele #BLP24H, premiile, dar mai ales înscrierile pentru publicul larg, te invităm să ne urmărești pe conturile de Facebook și Instagram.

www.facebook.com/bloggerslanparty
www.instagram.com/bloggerslanparty

Disclaimer: Înscrierile validate la acest eveniment sunt nominale și netransmisibile. În cazul în care persoana acceptată nu poate participa sau a oferit informații incorecte în formularul completat, înscrierea este anulată.

Rezervă o cameră în Qreator

Fie că ai un proiect pe care vrei să îl dezvolți sau vrei să organizezi un eveniment, Qreator îți pune la dispoziție un spațiu dedicat. Am creat pentru comunitatea noastră, 8 camere, cu 8 universuri diferite, la fel ca pasiunile voastre. Rezervă una dintre ele, în funcție de tematică și disponibilitate.

Qreator – Home Together Edition: aplauze și mulțumiri!

Eveniment trecut

În fiecare joi seară, timp de trei luni, am fost împreună, online, live, cu artiști pe care ne-ar fi fost drag să-i avem oaspeți în casa Qreator, alături de comunitatea noastră excepțională, dar și de alți noi prieteni care au ales să ni se alăture.

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

Acest website este destinat exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani, rezidente în România.
Dorești să continui?

Bine ai venit pe Qreator.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla informații despre evenimentele noastre, dar și despre magazinele IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Tratăm foarte atent modul în care publicul larg află informații despre produsele IQOS și HEETS. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani și ești rezident în România. Pentru a confirma faptul că ai vârsta de peste 18 ani, te rugăm să folosești butonul ‘’DA’’. În caz contrar, te rugăm să folosești butonul ‘’NU’’.
În continuare, în interiorul site-ului, îți pot fi solicitate informații cu caracter personal, în cazul în care dorești să rezervi o camera.