Evenimente

Concert de vioară Alexandru Tomescu - live

04.06.2020
19:30

Seria Home Together Edition continuă cu un concert special al violonistului Alexandru Tomescu

Un artist desăvârșit care creează cu fiecare atingere de vioară un univers locuit de creaturi sonore fascinante. Muzica nu are limite pentru Alexandru Tomescu. Pentru virtuozitatea lui, a câștigat dreptul de a cânta pe vioara Stradivarius Elder-Voicu, aparținând Statului Român. Atunci, a promis că îi va face sunetul auzit de către toți românii. 

După ce a absolvit Conservatorul din București sub îndrumarea lui Ștefan Gheorghiu, a continuat să studieze în afara țării cu Igor Oistrakh, Ruggiero Ricci, Tibor Varga și Eduard Schmieder. 
De la debutul său din 1985, a susținut peste 200 de concerte și recitaluri în 26 de țări, și a câștigat numeroase premii naționale și internaționale la festivalurile de muzică clasică (Marguerite Long – Jacques Thibaud, George Enescu, Paganini or Sarasat).

Alexandru Tomescu a cântat pe cele mai renumite și râvnite scene de concert: Carnegie Hall (New York), Walt Disney Concert Hall (Los Angeles), Théâtre des Champs Elysées (Paris), Great Hall of the Moscow Conservatory sau Concertgebouw (Amsterdam). 
Iar joi, va cânta online pentru voi, comunitatea Qreator.

Despre Qreator și seria Qreator - Home Together Edition

Qreator este spațiul creativilor și creatorilor, construit să aducă oamenii împreună.
E locul potrivit pentru tine și cei care inovează, care sunt inspirați și duc inspirația mai departe. Un loc al oamenilor pasionați de artă, tehnologie și intersecția celor două.

Seria Qreator – Home Together Edition te încurajează să te conectezi de acasă, la evenimentele noastre online. În fiecare săptămână, deschidem ușa virtuală invitaților noștri: găzduim concerte, piese de teatru sau talk-uri, exclusiv pe Facebook Qreator

Pentru alte proiecte și inspirație, nu uita să ne urmărești pe Instagram.

Participarea la evenimentele online nu presupune niciun cost din partea spectatorilor.

Rezervă o cameră în Qreator

Fie că ai un proiect pe care vrei să îl dezvolți sau vrei să organizezi un eveniment, Qreator îți pune la dispoziție un spațiu dedicat. Am creat pentru comunitatea noastră, 8 camere, cu 8 universuri diferite, la fel ca pasiunile voastre. Rezervă una dintre ele, în funcție de tematică și disponibilitate.

Angela Gheorghiu, recital exceptional la Qreator

Eveniment trecut

Joi, 25 iunie, ultimul episod al seriei Home Together Edition a dăruit comunității Qreator un regal muzical a cărui protagonistă a fost soprana Angela Gheorghiu.

Ce vrei să descoperi azi?