Evenimente

Cozy Poetry Night 24 Octombrie

Muzică

24.10.2019
20:00
Camera de Tutun

Începem o serie de evenimente cozy în București, așa că ne-am cuibărit în casa Qreator, unde lumina e caldă și vinul dulce.

Trage pe tine cel mai confortabil pulover ori cea mai dragă cămașă și vino să simți poezia. Cozy Poetry Night este un proiect de performance centrat pe poezie și muzică, început la Iași și apoi plimbat prin mai multe orașe, prin cafenele și pe la festivaluri.

La Cozy se vine cu drag și se pleacă în grup. Se bea, se recită, se întâmplă poezia.

Scopul fiecărui spectacol susținut de oamenii din Cozy este să dezbrace poezia de aspectul rigid și să o pună în farfuria tuturor.

Dar cel mai bine e să vii să te convingi.

Și să afli mai multe despre poezia celor care îți vor anima sufletul:

  • Sorin Chiperi
  • Elena Simion
  • Sorin Despot
  • Lorena Enache

Pe muzica simpaticei DJ-ițe OTT.

Rezervă o cameră în Qreator

Fie că ai un proiect pe care vrei să îl dezvolți sau vrei să organizezi un eveniment, Qreator îți pune la dispoziție un spațiu dedicat. Am creat pentru comunitatea noastră, 8 camere, cu 8 universuri diferite, la fel ca pasiunile voastre. Rezervă una dintre ele, în funcție de tematică și disponibilitate.

WebMeetup #7

Eveniment viitor

În data de 24.10.2019, la ora 10:00, vă invităm la Web Meetup #7, un eveniment de networking, cu acces gratuit (18+), organizat cu sprijinul Qreator by IQOS.

The F Factor – COLOURFALL FAIR

Eveniment viitor

Fun For Friends

Vernisaj - AS YOU BELIEVE

Eveniment viitor

Expoziție de artă contemporană - AS YOU BELIEVE Artist: Cristian-Daniel-Sabin Vasile Vernisaj: 25 Octombrie 2019, ora 18:00 Organizator: Cristina Alexandru @ Qreator by IQOS

Ce vrei să descoperi azi?