Evenimente

Cum să scrii și să publici prima ta carte

28.03.2020 - 29.03.2020
10:00
parter

Te-ai gândit vreodată să devii un autor publicat și recunoscut?

Ai o idee despre o carte, dar nu știi de unde să începi?

Visezi să dai autografe pe cartea publicată de tine?

E timpul să pui în aplicare ideile pe care le ai. N-ai de ce să mai aștepți sau să încerci să afli de la diferite edituri informații, tot ce ai nevoie să știi pentru a publica prima ta carte este acum concentrat într-un curs de weekend.

De la planificare, la scriere, publicare și finanțare, modulele de curs din cele 2 zile te vor pregăti să devii autorul cărții la care ai visat dintotdeauna.

Am fost întotdeauna adepta acțiunii și atunci când mi-am dorit să public prima mea carte, nu am așteptat să primesc răspunsuri de la edituri, ci am mers pe varianta self-publishing, pentru a deține controlul pe întreg parcursul procesului de scriere și publicare. Atunci când am hotărât să scriu prima mea carte, am știut ce îmi doresc și am demarat cu primii pași. Am ales oamenii cu care am dorit să lucrez la volumul ”Write Your Way To Happiness” și produsul final este deja pe piața internațională de doi ani.

În această epocă, pasul de la idee la acțiune este mult mai la îndemână, mai ales când știi ce pași ai de îndeplinit. În multe interviuri în presă, am fost întrebată cum am reușit să public această carte. Mulți oameni se tem de procesul de scris, dar acesta este cea mai ușoară piesă din puzzle. Pentru mine, o dată ce am avut structura bine definită, am scris cele 10 capitole în 10 săptămâni. În funcție de timpul tău, poți să faci acest lucru chiar și în 48 de ore, totul depinde de tine.

Am adunat la un loc toate informațiile pe care și eu la rândul meu le-am strâns din numeroase cursuri internaționale și seminarii, precum și detaliile cele mai valoroase din propria mea experiență de a publica o carte.

La finalul celor 2 zile de curs, vei avea:

Titlul cărții care va capta atenția cititorilor tăi
Structura cărții
Exerciții de creativitate
Structura cărții pentru a termina manuscrisul chiar și în 48 de ore
Idei de finanțare
Pașii pe care trebuie să îi urmezi în publicarea cărții
Planul de promovare
Manualul de curs pentru a urma pașii în timpul pe care tu dorești să îl aloci
Opțional – consultanță personalizată pentru a finaliza cartea pe care o vei publica după finalizarea cursului


Taxă de participare pentru 2 zile de curs: 450 RON

Taxă până la 25 februarie: 400 RON

*Masa de prânz nu este inclusă

Plata se face online sau prin transfer bancar.
https://alexbadita.com/product/cum-sa-scrii-si-sa-publici-prima-ta-carte/

* Evenimentul se adresează exclusiv persoanelor cu vârsta minimă de 18 ani.

Rezervă o cameră în Qreator

Fie că ai un proiect pe care vrei să îl dezvolți sau vrei să organizezi un eveniment, Qreator îți pune la dispoziție un spațiu dedicat. Am creat pentru comunitatea noastră, 8 camere, cu 8 universuri diferite, la fel ca pasiunile voastre. Rezervă una dintre ele, în funcție de tematică și disponibilitate.

Hai la party: Art Out Loud!

Eveniment trecut

S-a dus vestea petrecerilor organizate de noi, așa că nu puteam sfârși acest an grozav altfel decât alături de prietenii din comunitatea Qreator, muzică și artă, așa cum te-am obișnuit!

„Sinergii”

Eveniment viitor

Un nou vernisaj al pictoriței Eliza Matica alături de sculptorul Nicu Dumitrescu. O Sinergie naturală între pictură și sculptură, un dialog între culoare si formă, între tușă și contur, între două arte plastice.

Endless Brâncuși

Eveniment viitor

#Brâncuși he[ART]beat, 5th edition. Pe 19 februarie, celebrăm 144 de ani de la nașterea lui Brâncuși cu a 5-a ediție a expoziției #Brâncuși he[ART]beat.

Ce vrei să descoperi azi?