Evenimente

DESIGN FLAGS: UN PROIECT QREATOR BY IQOS X ROMANIAN DESIGN WEEK

13.09.2020 - 20.09.2020
10:00
toata casa

În parteneriat cu Romanian Design Week, lansăm o nouă categorie de evenimente în cadrul ediției de anul acesta a RDW. Este vorba despre “Design Flags”, o serie de șapte expoziții prezentate în premieră în România, care documentează evoluția designului din perspective culturale internaționale și care vor fi găzduite în spațiul Qreator by IQOS în perioada 13-20 septembrie 2020.

În cadrul Design Flags veți putea admira postere stradale care explorează istoria Madridului, afișe ale Asociației Designerilor Grafici Maghiari, dar și Expoziția Institutului de Design din cadrul Universității de Arte și Design din Budapesta (MOME). La acestea se adaugă instalația interactivă creată de food designer-ul Chloé Rutzerveld, Future Food Formula, care deschide o fereastră spre agricultura viitorului. Și expoziții de design de produs precum Made in CZ/Found in RO, care include obiecte fabricate în Cehoslovacia și atât de prezente în viața cotidiană românească înainte de Revoluție sau Portugal Normal, o colecție de obiecte care au potențialul de a contura o estetică specifică culturii portugheze și care au intrat deja în memoria colectivă portugheză. Lista este completată de Matters – Rethinking Materials, o expoziție care investighează modul în care utilizarea materialelor neconvenționale deschide o discuție despre sustenabilitate în design; expoziția este dezvoltată de CHART și Designmuseum Danmark și curatoriată de Line Ulrika Christiansen și Pernille Stockmarr din partea Designmuseum Danmark. 

Seria de expoziții internaționale “Design Flags” poate fi vizitată în perioada 13-20 septembrie, între 10:00 și 20:00 și este susținută de #HomeOfCreativity și misiunea noastră, de a inspira și influența modul în care vedem creativitatea.

“Design Flags” este un demers realizat alături de Ambasada Spaniei la București, Institutul Maghiar din București, Centrul Ceh, Designmuseum Danmark, CHART, Next Nature și KWY.studio. 

Evenimentul va fi organizat ținând cont de distanțarea socială și de toate regulile si recomandările valabile la momentul respectiv.

Accesul pentru vizitarea expozițiilor este dedicat exclusiv persoanelor 18+.

Rezervă o cameră în Qreator

Fie că ai un proiect pe care vrei să îl dezvolți sau vrei să organizezi un eveniment, Qreator îți pune la dispoziție un spațiu dedicat. Am creat pentru comunitatea noastră, 8 camere, cu 8 universuri diferite, la fel ca pasiunile voastre. Rezervă una dintre ele, în funcție de tematică și disponibilitate.

Teatru LIVE la Qreator by IQOS: Noi4!

Eveniment trecut

Joi, 19 noiembrie, la Qreator by IQOS a fost TEATRU. Chiar așa, cu majuscule, la superlativ, jucat cu măiestrie și transmis live către mai bine de 1.300 de spectatori.

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

Acest website este destinat exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani, rezidente în România.
Dorești să continui?

Bine ai venit pe Qreator.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla informații despre evenimentele noastre, dar și despre magazinele IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Tratăm foarte atent modul în care publicul larg află informații despre produsele IQOS și HEETS. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani și ești rezident în România. Pentru a confirma faptul că ai vârsta de peste 18 ani, te rugăm să folosești butonul ‘’DA’’. În caz contrar, te rugăm să folosești butonul ‘’NU’’.
În continuare, în interiorul site-ului, îți pot fi solicitate informații cu caracter personal, în cazul în care dorești să rezervi o camera.