Evenimente

Maia Morgenstern și Valentin Roșca pe scena TES

27.03.2020
20:00
toata casa

Vineri, 27 Martie, de la ora 20.00, de Ziua Internațională a Teatrului, intră LIVE pe FACEBOOK pentru vizionarea spectacolului Mic și-al dracu' de Ion Pribeagu, o producție Teatrul Evreiesc de Stat, ce îi are ca protagoniști pe Maia Morgenstern - Pagină oficială și Valentin Roșca.
Spectacolul se joacă pe scena Teatrului Evreiesc de Stat și nu va putea fi vizionat după încheierea transmisiunii live.

Gen: Comedie
Durata: 100 minute (fără pauză)
Autor: Ion Pribeagu
Regia: Maia Morgenstern
Scenografia: Maia Morgenstern, Valentin Roșca
Coregrafia și mișcarea scenică: Valentin Roșca
Distribuție: Maia Morgenstern, Valentin Roșca

Sinopsis
O comedie apetisantă cu bancuri, poezii și anecdote, poante, calambururi și rime vesele scrise de Ion Pribeagu. Această formidabilă mașină de creat umor, care a fost Ion Pribeagu, ne-a înveselit viața, fiind mereu proaspăt, aducând în lumea noastră cotidiană, standardizată, plină de plictis, banalitate, ipocrizie și aburi de benzină, bucuriile zâmbetului. Un dublu recital al celor doi protagonişti – actriță și balerin – construit în jurul versurilor jucăușe și obraznice, care atacă moravurile de acum 70 ani. Adică aceleași de acum, şi la fel de criticabile!

Despre Qreator - Home Together Edition
Deschide ușa virtuală invitaților noștri: în fiecare săptămână, găzduim artiști într-o serie de evenimente online, exclusiv pe Facebook Qreator. Te încurajăm să te conectezi și să rămâi în casă!

Rezervă o cameră în Qreator

Fie că ai un proiect pe care vrei să îl dezvolți sau vrei să organizezi un eveniment, Qreator îți pune la dispoziție un spațiu dedicat. Am creat pentru comunitatea noastră, 8 camere, cu 8 universuri diferite, la fel ca pasiunile voastre. Rezervă una dintre ele, în funcție de tematică și disponibilitate.

Teatru la Qreator: Freak Show cu Florin Piersic Jr.

Eveniment trecut

După o serie de concerte și conversații, a fost din nou rândul unui spectacol de teatrul să ne bucure în cadrul Qreator – Home Together Edition.

Concert de vioară Alexandru Tomescu - live

Eveniment viitor

Home Together Edition continuă cu un concert special al violonistului Alexandru Tomescu.

Ce vrei să descoperi azi?