Evenimente

Maia Morgenstern și Valentin Roșca pe scena TES

27.03.2020
20:00
toata casa

Vineri, 27 Martie, de la ora 20.00, de Ziua Internațională a Teatrului, intră LIVE pe FACEBOOK pentru vizionarea spectacolului Mic și-al dracu' de Ion Pribeagu, o producție Teatrul Evreiesc de Stat, ce îi are ca protagoniști pe Maia Morgenstern - Pagină oficială și Valentin Roșca.
Spectacolul se joacă pe scena Teatrului Evreiesc de Stat și nu va putea fi vizionat după încheierea transmisiunii live.

Gen: Comedie
Durata: 100 minute (fără pauză)
Autor: Ion Pribeagu
Regia: Maia Morgenstern
Scenografia: Maia Morgenstern, Valentin Roșca
Coregrafia și mișcarea scenică: Valentin Roșca
Distribuție: Maia Morgenstern, Valentin Roșca

Sinopsis
O comedie apetisantă cu bancuri, poezii și anecdote, poante, calambururi și rime vesele scrise de Ion Pribeagu. Această formidabilă mașină de creat umor, care a fost Ion Pribeagu, ne-a înveselit viața, fiind mereu proaspăt, aducând în lumea noastră cotidiană, standardizată, plină de plictis, banalitate, ipocrizie și aburi de benzină, bucuriile zâmbetului. Un dublu recital al celor doi protagonişti – actriță și balerin – construit în jurul versurilor jucăușe și obraznice, care atacă moravurile de acum 70 ani. Adică aceleași de acum, şi la fel de criticabile!

Despre Qreator - Home Together Edition
Deschide ușa virtuală invitaților noștri: în fiecare săptămână, găzduim artiști într-o serie de evenimente online, exclusiv pe Facebook Qreator. Te încurajăm să te conectezi și să rămâi în casă!

Rezervă o cameră în Qreator

Fie că ai un proiect pe care vrei să îl dezvolți sau vrei să organizezi un eveniment, Qreator îți pune la dispoziție un spațiu dedicat. Am creat pentru comunitatea noastră, 8 camere, cu 8 universuri diferite, la fel ca pasiunile voastre. Rezervă una dintre ele, în funcție de tematică și disponibilitate.

The Mono Jacks la Qreator – Home Together Edition

Eveniment trecut

Ți-am promis că o să organizăm în continuare evenimente de neuitat – de data aceasta transmise în direct, la tine acasă – și ne ținem de cuvânt!

Despre Pandemie și alte boli rușinoase ale libertății

Eveniment viitor

Live: Răzvan Exarhu continuă seria de talk-uri din cadrul Institutului Qreator. De data aceasta, digital, avându-l ca invitat pe Constantin Vică, lector universitar al Facultății de Filosofie.

Ce vrei să descoperi azi?