Evenimente

Neurographica - Curs de bază

07.03.2020
10:00
Camera de dans și film

Neurographica este arta schimbării pozitive bazată pe neuro-cercetare, bionică, terapie Gestalt, NLP, coaching analitic, etc. Prin această metodă de artă unică, conexiunile neuronale latente se activează și energia începe să curgă prin ele schimbând modul în care gândim și acționăm. Permite procesarea emoțiilor negative, furia, frica și nesiguranța transformându-le în dragoste de sine, în valoare de sine, îmbunătățirea relațiilor, stabilirea intențiilor și multe altele. De asemenea, ne permite să ne modelăm viitorul, viziunea și obiectivele.

Pe măsură ce urmăm un set de pași simpli, abilitățile motrice fine ale mâinii, asociate cu rețeaua neuronală din creier, sunt activate. Acest lucru va ajuta să vă redirecționați creierul prin neuroplasticitate, capacitatea creierului de a se reorganiza, atât fizic, cât și funcțional datorită comportamentului, gândirii și emoțiilor. Figurile și liniile geometrice simple ne permit să exprimăm orice conflict sau problemă și să manifestăm o dorință - orice este ascuns adânc în interior - fără bagajul intelectual de cuvinte și limbaj. Tot ce ai nevoie este un marker, pix, hârtie pentru creioane și curiozitatea de a învăța.

Nu sunt necesare abilități de artă sau desen, nu este nevoie să vă verbalizați obiectivele și temele, nu este nevoie să vă împărtășiți emoțiile. 

Cuvântul „Neurographica” cuprinde două cuvinte: neuron = „o celulă care poartă mesaje între creier și alte părți ale corpului și care este unitatea de bază a sistemului nervos”; și „grafică” = „utilizarea artistică a imaginilor, formelor și cuvintelor”.

Neurographica este un instrument perfect pentru oricine este interesat de creșterea personală și / sau profesională. Pe baza descoperirilor din neuroștiință, această tehnică specială de desen ajută la conectarea conștiinței noastre cu subconștientul activând conexiunile dintre celulele creierului nostru - neuronii - oferind astfel cheia sursei infinite de energie disponibile prin creierul nostru. 

În 7 martie, la București, această metodă va fi prezentată pentru prima dată. 

Trainerul, Veronika Leonova, este instructor certificat Neurographica, Business-trainer, facilitator, autor al mai multor articole din revista „Psihologii”, fondator al agenției de schimbare personală „Prolifechange” în Moscova. Veronica are peste 14 ani de experiență de succes în business Analytics, dezvoltare regională, managementul proceselor de afaceri, conducerea departamentelor de planificare și managementul echipelor de proiect.

Early bird până pe 31 ianuarie!

Mai multe informații și înregistrare: http://bit.ly/neurografica 

Sau ne puteți trimite un e-mail la office@professional-coach-training.com

Locurile sunt limitate! DOAR 20 de participanți!

Workshopul se va derula în limba engleză. Dacă este necesar, traducerea va fi asigurată.

* Evenimentul se adresează exclusiv persoanelor cu vârsta minimă de 18 ani.

Rezervă o cameră în Qreator

Fie că ai un proiect pe care vrei să îl dezvolți sau vrei să organizezi un eveniment, Qreator îți pune la dispoziție un spațiu dedicat. Am creat pentru comunitatea noastră, 8 camere, cu 8 universuri diferite, la fel ca pasiunile voastre. Rezervă una dintre ele, în funcție de tematică și disponibilitate.

Hai la party: Art Out Loud!

Eveniment trecut

S-a dus vestea petrecerilor organizate de noi, așa că nu puteam sfârși acest an grozav altfel decât alături de prietenii din comunitatea Qreator, muzică și artă, așa cum te-am obișnuit!

„Sinergii”

Eveniment viitor

Un nou vernisaj al pictoriței Eliza Matica alături de sculptorul Nicu Dumitrescu. O Sinergie naturală între pictură și sculptură, un dialog între culoare si formă, între tușă și contur, între două arte plastice.

WebMeetup #10

Eveniment viitor

În data de 05.03.2020, la ora 09:30, vă invităm la Web Meetup #10, un eveniment de networking, cu acces gratuit (18+), organizat cu sprijinul Qreator by IQOS.

Ce vrei să descoperi azi?