Evenimente

Neurographica - Curs de bază

07.03.2020
10:00
Camera de film

Neurographica este arta schimbării pozitive bazată pe neuro-cercetare, bionică, terapie Gestalt, NLP, coaching analitic, etc. Prin această metodă de artă unică, conexiunile neuronale latente se activează și energia începe să curgă prin ele schimbând modul în care gândim și acționăm. Permite procesarea emoțiilor negative, furia, frica și nesiguranța transformându-le în dragoste de sine, în valoare de sine, îmbunătățirea relațiilor, stabilirea intențiilor și multe altele. De asemenea, ne permite să ne modelăm viitorul, viziunea și obiectivele.

Pe măsură ce urmăm un set de pași simpli, abilitățile motrice fine ale mâinii, asociate cu rețeaua neuronală din creier, sunt activate. Acest lucru va ajuta să vă redirecționați creierul prin neuroplasticitate, capacitatea creierului de a se reorganiza, atât fizic, cât și funcțional datorită comportamentului, gândirii și emoțiilor. Figurile și liniile geometrice simple ne permit să exprimăm orice conflict sau problemă și să manifestăm o dorință - orice este ascuns adânc în interior - fără bagajul intelectual de cuvinte și limbaj. Tot ce ai nevoie este un marker, pix, hârtie pentru creioane și curiozitatea de a învăța.

Nu sunt necesare abilități de artă sau desen, nu este nevoie să vă verbalizați obiectivele și temele, nu este nevoie să vă împărtășiți emoțiile. 

Cuvântul „Neurographica” cuprinde două cuvinte: neuron = „o celulă care poartă mesaje între creier și alte părți ale corpului și care este unitatea de bază a sistemului nervos”; și „grafică” = „utilizarea artistică a imaginilor, formelor și cuvintelor”.

Neurographica este un instrument perfect pentru oricine este interesat de creșterea personală și / sau profesională. Pe baza descoperirilor din neuroștiință, această tehnică specială de desen ajută la conectarea conștiinței noastre cu subconștientul activând conexiunile dintre celulele creierului nostru - neuronii - oferind astfel cheia sursei infinite de energie disponibile prin creierul nostru. 

În 7 martie, la București, această metodă va fi prezentată pentru prima dată. 

Trainerul, Veronika Leonova, este instructor certificat Neurographica, Business-trainer, facilitator, autor al mai multor articole din revista „Psihologii”, fondator al agenției de schimbare personală „Prolifechange” în Moscova. Veronica are peste 14 ani de experiență de succes în business Analytics, dezvoltare regională, managementul proceselor de afaceri, conducerea departamentelor de planificare și managementul echipelor de proiect.

Early bird până pe 31 ianuarie!

Mai multe informații și înregistrare: http://bit.ly/neurografica 

Sau ne puteți trimite un e-mail la office@professional-coach-training.com

Locurile sunt limitate! DOAR 20 de participanți!

Workshopul se va derula în limba engleză. Dacă este necesar, traducerea va fi asigurată.

* Evenimentul se adresează exclusiv persoanelor cu vârsta minimă de 18 ani.

Rezervă o cameră în Qreator

Fie că ai un proiect pe care vrei să îl dezvolți sau vrei să organizezi un eveniment, Qreator îți pune la dispoziție un spațiu dedicat. Am creat pentru comunitatea noastră, 8 camere, cu 8 universuri diferite, la fel ca pasiunile voastre. Rezervă una dintre ele, în funcție de tematică și disponibilitate.

Qreator – Home Together Edition: aplauze și mulțumiri!

Eveniment trecut

În fiecare joi seară, timp de trei luni, am fost împreună, online, live, cu artiști pe care ne-ar fi fost drag să-i avem oaspeți în casa Qreator, alături de comunitatea noastră excepțională, dar și de alți noi prieteni care au ales să ni se alăture.

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

Acest website este destinat exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani, rezidente în România.
Dorești să continui?

Bine ai venit pe Qreator.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla informații despre evenimentele noastre, dar și despre magazinele IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Tratăm foarte atent modul în care publicul larg află informații despre produsele IQOS și HEETS. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani și ești rezident în România. Pentru a confirma faptul că ai vârsta de peste 18 ani, te rugăm să folosești butonul ‘’DA’’. În caz contrar, te rugăm să folosești butonul ‘’NU’’.
În continuare, în interiorul site-ului, îți pot fi solicitate informații cu caracter personal, în cazul în care dorești să rezervi o camera.