Evenimente

Qreator X Noaptea Galeriilor - Afterparty of creativity

Artă vizuala

11.10.2019 - 12.10.2019
22:00
toata casa

Come and party after art!

După ce ți-ai luat porția de artă la Noaptea Albă a Galeriilor - NAG, vino la after-party-ul oficial: se întamplă la Qreator.


Accesul la party se face pe baza unei brățări pe care o vei putea lua din cadrul tuturor galeriilor participante NAG, chiar în noaptea eventului, sau direct la Qreator, începând cu 7 octombrie.

Sărbătorim împreună creativitatea cu o noapte albă de fun & eclectic happenings.

Warm up
Începând cu 22.00, vei vedea live the #BigReveal: dezvăluim ce se află pe pânza pictată de Mihail Alin și Bogdan Cazacincu în ultimele două săptămâni. 
Acest proiect este unic în România, fiind inițiat și coordonat de Art Walk Street AWS: cel mai mare tablou pictat live, cu dimensiunea de 3X5m. Don’t miss it!

Dacă nu ai văzut încă lucrările celor 5 studenți UNARTE din fața Qreator, acum e momentul: sursa lor de inspirație a fost chiar casa creativității, Qreator.

Start the official afterparty
După ora 00:00, dansezi pe beat-uri hipnotizante cu un surprise guest, la after-party-ul oficial NAG.

Noaptea Albă a Galeriilor - NAG este un proiect național inițiat de Asociația Ephemair care își propune să promoveze cultura contemporană din România și să contribuie la creșterea vizibilității acesteia în rândul publicului larg.

Rezervă o cameră în Qreator

Fie că ai un proiect pe care vrei să îl dezvolți sau vrei să organizezi un eveniment, Qreator îți pune la dispoziție un spațiu dedicat. Am creat pentru comunitatea noastră, 8 camere, cu 8 universuri diferite, la fel ca pasiunile voastre. Rezervă una dintre ele, în funcție de tematică și disponibilitate.

Cum a fost Diploma la Qreator by IQOS!

Eveniment trecut

Festivalul Diploma, în cadrul căruia și-au expus lucrările absolvenții facultăților vocațional-creative din România și cel de-al doilea proiect dezvoltat în cadrul parteneriatului The Institute – Qreator by IQOS, tocmai s-a încheiat.

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

Acest website este destinat exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani, rezidente în România.
Dorești să continui?

Bine ai venit pe Qreator.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla informații despre evenimentele noastre, dar și despre magazinele IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Tratăm foarte atent modul în care publicul larg află informații despre produsele IQOS și HEETS. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani și ești rezident în România. Pentru a confirma faptul că ai vârsta de peste 18 ani, te rugăm să folosești butonul ‘’DA’’. În caz contrar, te rugăm să folosești butonul ‘’NU’’.
În continuare, în interiorul site-ului, îți pot fi solicitate informații cu caracter personal, în cazul în care dorești să rezervi o camera.