Evenimente

Radu Boeru este născut în 1977 și din 1998 activează ca artist vizual în București. În cadrul acestui eveniment vă vom dezvălui și latura sa poetică, o latură pe care a ținut-o ascunsă prea mult timp, acum considerând că a venit vremea să "iasă-n lume" cu două volume de poezii scrise între 2000 și 2019: o antologie numită "izme, pizme, eroizme" și un jurnal poetic, "Autolirica", publicate anul acesta la editura Paginarium.

“Temele poeziei și ale creațiilor mele în general sunt infuzii ale realității experiențiale imediate, filtrate prin prisma unei personalități oscilante între coleric și flegmatic, urmând a fi însăilate într-un veșmânt rareori finisat, intenționat descroit atunci când forma și estetizarea încep să primeze. Rămânerea la un stadiu experimental brut secondează dorința de a pune accent pe concept și mesaj, neurmărind cu orice preț căutarea unui stil anume sau definirea generaționistă a operei“.

 

Intrare liberă

 

* Evenimentul se adresează exclusiv persoanelor cu vârsta minimă de 18 ani.

Rezervă o cameră în Qreator

Fie că ai un proiect pe care vrei să îl dezvolți sau vrei să organizezi un eveniment, Qreator îți pune la dispoziție un spațiu dedicat. Am creat pentru comunitatea noastră, 8 camere, cu 8 universuri diferite, la fel ca pasiunile voastre. Rezervă una dintre ele, în funcție de tematică și disponibilitate.

Institutul Qreator la aniversare: oameni noi, proiecte noi

Eveniment trecut

Am lansat Institutul Qreator acum un an, alături de o echipă fabuloasă de curatori.

Cum să îți creezi primul blog și să îl transformi într-un succes

Eveniment viitor

Cursul se va desfășura pe 15 și 16 februarie și este susținut de Alexandra Bădiță.

Ce vrei să descoperi azi?