Evenimente

ROMAN TOLICI – MILESTONES EDITIONS

07.05.2021 - 23.05.2021
09:00
toata casa

Qreator by IQOS & MOBIUS au plăcerea de a anunța deschiderea expoziției ROMAN TOLICI - MILESTONES EDITIONS, un itinerariu vizual ce cuprinde ediții, în serii limitate, ale câtorva dintre cele mai cunoscute lucrări ale artistului. Create în ultimele două decenii, lucrările  fac parte din colecții private și muzeale. Momentul marchează prima expoziție de ediții realizate după lucrări originale din seriile Dark Matter, Simvlacrvm, Blood, 10 (Honey), Action, Park.

Pe data de 6 mai a avut loc vernisajul online al expoziției pe site-ul www.qreator.ro și pe pagina de Facebook Mobius Gallery. Te invităm să îl urmărești chiar aici, dacă nu ai avut ocazia.

Expoziția poate fi vizitată în perioada 7 – 23 mai, la Qreator by IQOS, Aviatorilor 8A!

Luni – Vineri: 09:00 – 20:00

Sambată – Duminică: 10:00-21:00

 

Mai multe informații despre expoziție puteți afla de pe paginile de social media ale Qreator by IQOS și Mobius Gallery.

Qreator by IQOS:

Instagram: www.instagram.com/qreator_by_iqos/

Website: www.qreator.ro

Mobius Gallery:

Facebook: www.facebook.com/mobius.contemporaryartgallery

Instagram: www.instagram.com/mobiusgallery/

 

*Expoziția este organizată ținând cont de distanțarea socială și de toate regulile și recomandările valabile în prezent. Accesul pentru vizitare este dedicat exclusiv persoanelor 18+ și se face ținând cont de capacitatea maximă a spațiului, în care vor fi admise maximum 40 de persoane concomitent. Accesul va fi permis doar în condițiile purtării măștii de protecție, care trebuie să acopere gura și nasul pe toată durata vizitei și dacă (după măsurarea noncontact a temperaturii) vizitatorii au o temperatură sub 37.3 °C.

Rezervă o cameră în Qreator

Fie că ai un proiect pe care vrei să îl dezvolți sau vrei să organizezi un eveniment, Qreator îți pune la dispoziție un spațiu dedicat. Am creat pentru comunitatea noastră, 8 camere, cu 8 universuri diferite, la fel ca pasiunile voastre. Rezervă una dintre ele, în funcție de tematică și disponibilitate.

Despre „Umorul în pandemie” cu Andi Moisescu și invitații săi

Eveniment trecut

Miercuri, 16 decembrie, la Qreator by IQOS am avut din nou dialoguri spumoase, de data asta din lumea publicității, iar tema a fost „Umorul în pandemie”.

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

Bine ai venit pe Qreator.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla informații despre evenimentele noastre, dar și despre magazinele IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Tratăm foarte atent modul în care publicul larg află informații despre produsele IQOS și HEETS. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani și ești rezident în România. În continuare, în interiorul site-ului, îți pot fi solicitate informații cu caracter personal, în cazul în care dorești să rezervi o camera.