Evenimente

„Sinergii”

26.03.2020 - 02.04.2020
19:00
parter

Un nou vernisaj al pictoriței Eliza Matica alături de sculptorul Nicu Dumitrescu. O Sinergie naturală între pictură si sculptură, un dialog între culoare si formă, între tușă si contur, între două arte plastice. 

O expoziție experiment ca o împăcare a celor două arte-surori, dezbinate de multă vreme în expozițiile contemporane.

Vernisajul va avea loc în data de 26 Martie, începând cu ora 18:00, fiind găzduit de către Qreator by IQOS, unul dintre cele mai frumoase spatii expoziționale din București. Criticul de artă, dr. Marius Tita, va vernisa expoziția cu profunzimea cu care ne-a obișnuit. 

Expoziția va rămâne deschisă până în data de 02.04. 

Accesul la vernisaj este liber dar bazat pe invitație si permis doar persoanelor peste 18 ani. Dress code : smart casual. 

Adresa Qreator : bdul Aviatorilor nr 8A.

Rezervă o cameră în Qreator

Fie că ai un proiect pe care vrei să îl dezvolți sau vrei să organizezi un eveniment, Qreator îți pune la dispoziție un spațiu dedicat. Am creat pentru comunitatea noastră, 8 camere, cu 8 universuri diferite, la fel ca pasiunile voastre. Rezervă una dintre ele, în funcție de tematică și disponibilitate.

Hai la party: Art Out Loud!

Eveniment trecut

S-a dus vestea petrecerilor organizate de noi, așa că nu puteam sfârși acest an grozav altfel decât alături de prietenii din comunitatea Qreator, muzică și artă, așa cum te-am obișnuit!

WebMeetup #10

Eveniment viitor

În data de 05.03.2020, la ora 09:30, vă invităm la Web Meetup #10, un eveniment de networking, cu acces gratuit (18+), organizat cu sprijinul Qreator by IQOS.

Neurographica - Curs de bază

Eveniment viitor

Arta schimbării pozitive bazată pe neuro-cercetare, bionică, terapie Gestalt, NLP, coaching analitic, etc.

Ce vrei să descoperi azi?