Evenimente

Vernisaj - AS YOU BELIEVE

Artă vizuala

25.10.2019
18:00
parter

Cred că îmbrățișarea este esența vieții!

Cred că recunoștința este adevărata iubire!

Cred că arta este o cale simplă spre aducerea în realitate a nemuririi!

Aceasta este calea conștientizării posturii de suflet nemuritor, pe care am ales să o pavez cu experiență artistică.

Când o minte înțelege și alege să își aducă în realitate conceptul nemuririi, o poate face într-o infinitate de forme, căci noi înșine suntem infiniți.

Pictura este o picătură în Univers. Este o bucățică de nemurire. 

Când alegem o creație artistică, în orice formă ar fi ea, în fapt, aducem în spațiul intim o felie din tortul nemuririi. O prăjitură infinită din care ne înfruptăm iar și iar, cu nesaț, căci este dreptul nostru de nemuritori.

Tu ce crezi?

Vino și împărtășește-mi!

Te aștept cu aceste credințe oglindite în tablouri!”

Artist: Cristian-Daniel-Sabin Vasile

________________________

Cristian Daniel Sabin Vasile este un pictor și scriitor român.

Lucrările sale sfidează adesea criteriile normative și prejudecățile estetice. Picturile sunt în general realizate în ulei pe pânză, dar artistul experimentează uneori și cu tehnici vizuale specifice erei digitale. La o privire de ansamblu, se poate spune că stilul lucrărilor sale este specific expresionismului abstract și gestualismului cromatic. Compozițiile sale sunt caracterizate prin dinamism și intensitate cromatică. Elementele creative nu sunt niciodată haotice, ci sunt ținute sub controlul unor principii ordonatoare surprinzător de precise. Din lucrări transpare în multe rânduri un fin umor caricatural.

A expus în diverse ocazii, în România dar și la Paris, anul acesta, unde a avut o expoziție intitulată "La sémiotique de la relation", în cadrul Galeriei Sol, tema lucrărilor expuse fiind una recurentă în ceea ce îl privește pe artistul Cristian-Daniel-Sabin Vasile, aceea a interacțiunii umane profunde.

 

Note:
* Evenimentul se adresează exclusiv persoanelor cu vârsta minimă de 18 ani.
**Tipul de eveniment: public
***Intrare gratuita

Rezervă o cameră în Qreator

Fie că ai un proiect pe care vrei să îl dezvolți sau vrei să organizezi un eveniment, Qreator îți pune la dispoziție un spațiu dedicat. Am creat pentru comunitatea noastră, 8 camere, cu 8 universuri diferite, la fel ca pasiunile voastre. Rezervă una dintre ele, în funcție de tematică și disponibilitate.

Cozy Poetry Night 24 Octombrie

Eveniment viitor

Începem o serie de evenimente cozy în București, așa că ne-am cuibărit în casa Qreator, unde lumina e caldă și vinul dulce

The F Factor – COLOURFALL FAIR

Eveniment viitor

Fun For Friends

WebMeetup #7

Eveniment viitor

În data de 24.10.2019, la ora 10:00, vă invităm la Web Meetup #7, un eveniment de networking, cu acces gratuit (18+), organizat cu sprijinul Qreator by IQOS.

Ce vrei să descoperi azi?