Evenimente

Vorbesc femeile și bărbații aceeași limbă?

14.02.2020
18:30
etaj 1

Chiar nu înțelege ce îi spun??

De ce nu îmi cere părerea?
De ce e monosilabic atunci când am chef de vorbă?
De ce? De ce? De ce?

Câteodată răspunsurile sunt simple, mai simple decât par a fi!

În cadrul acestei întâlniri poți afla care sunt diferențele de comunicare dintre bărbați și femei și cum acestea pot crea neînțelegeri și conflicte. În cazul femeilor comunicarea este legată de puternice implicări emoționale, în timp ce bărbatul se axează pe înțelesul strict al cuvântului, orientat pe soluții și rezultate, fără prea multe interpretări precum este în cazul femeii. 

Pe linie conflictuală toți știm unde duc aceste diferențe.

Te invităm să petrecem o frumoasă seară și să discutăm despre ce poate fi mai bine în comunicarea dintre Femei și Bărbați.
Timp de 2 ore vom fi ca între prieteni și vom discuta direct, cu afecțiune, compasiune și umor dacă Bărbații și Femeile vorbesc aceeași limbă sau nu.

Fie că cineva tocmai a intrat în viața ta, fie că iți dorești să rupi monotonia conversațiilor din relația ta, vino să afli cum să înțelegi mai bine ce spune partenerul tău!

Dacă vrei să descoperi mai mule despre cum poți comunica mai bine pentru a-ți duce relațiile la un alt nivel te așteptăm la un atelier interactiv Flori Fete sau Baieti.

* Evenimentul se adresează exclusiv persoanelor cu vârsta minimă de 18 ani.

**Tipul de eveniment: public

***Intrare gratuita 

Rezervă o cameră în Qreator

Fie că ai un proiect pe care vrei să îl dezvolți sau vrei să organizezi un eveniment, Qreator îți pune la dispoziție un spațiu dedicat. Am creat pentru comunitatea noastră, 8 camere, cu 8 universuri diferite, la fel ca pasiunile voastre. Rezervă una dintre ele, în funcție de tematică și disponibilitate.

Teatru la Qreator: Freak Show cu Florin Piersic Jr.

Eveniment trecut

După o serie de concerte și conversații, a fost din nou rândul unui spectacol de teatrul să ne bucure în cadrul Qreator – Home Together Edition.

Concert de vioară Alexandru Tomescu - live

Eveniment viitor

Home Together Edition continuă cu un concert special al violonistului Alexandru Tomescu.

Ce vrei să descoperi azi?