Evenimente

Workshop Jocuri de improvizatie

07.12.2019
11:30
Camera de Relaxare

Intr-o lume cu o continua schimbare, a fi pregatit pentru viitor este o conditie obligatorie. Nu o spunem noi, ci specialistii care cauta cauta solutii imperfecte la dificultatile cotidiene care devin din ce in ce mai intense.Pentru ca stim ca primul pas poate fi dificil, noi suntem partenerul in procesul tau de pregatire si crestere!

Brainplay Community organizează și susține un nou workshop gratuit intitulat „Jocuri de Improvizație” sâmbătă 07 Decembrie orele 11.30 – 14.00. Evenimentul va avea loc la Qreator by IQOS, Bd. Aviatorilor Nr 8A, București (zona Piata Victoriei).

Care sunt beneficiile tale?
1) Inveți să fii flexibil și spontan într-un mediu sigur pentru ca mai apoi să aplici în lumea reală ceea ce consideri că ți se potrivește.
2) Testezi și dezvolți prin improvizație abilități noi într-un mod distractiv.
3) Îți lărgești zona de confort și “împrumuți” din energia pozitivă a grupului.
4) Experimentezi prin jocuri cum e să găsești perspective diferite de a rezolva presiunile din viața personală și profesională.
5) Descoperi instrumente și metode pentru a gestiona cu mai multă încredere și usurință provocările cotidiene.

Pentru înscrieri click link: https://forms.gle/ELUVS3bxfwsz5rKbA.

Te așteptăm cu voie bună! 

Rezervă o cameră în Qreator

Fie că ai un proiect pe care vrei să îl dezvolți sau vrei să organizezi un eveniment, Qreator îți pune la dispoziție un spațiu dedicat. Am creat pentru comunitatea noastră, 8 camere, cu 8 universuri diferite, la fel ca pasiunile voastre. Rezervă una dintre ele, în funcție de tematică și disponibilitate.

Institutul Qreator la aniversare: oameni noi, proiecte noi

Eveniment trecut

Am lansat Institutul Qreator acum un an, alături de o echipă fabuloasă de curatori.

Workshop O’NATURALE

Eveniment viitor

Machiajul nu înseamnă să îți corectezi imperfecțiunile, ci să îți accentuezi trăsăturile faciale frumoase pe care le ai deja.

Art Out Loud: a closing party

Eveniment viitor

Join us in celebrating YOU! Două concepte neconvenționale se reunesc și contopesc pentru a crea o experiență artistică unică.

Ce vrei să descoperi azi?