Evenimente

Workshop Jocuri de improvizatie

07.12.2019
11:30
Camera de Relaxare

Intr-o lume cu o continua schimbare, a fi pregatit pentru viitor este o conditie obligatorie. Nu o spunem noi, ci specialistii care cauta cauta solutii imperfecte la dificultatile cotidiene care devin din ce in ce mai intense.Pentru ca stim ca primul pas poate fi dificil, noi suntem partenerul in procesul tau de pregatire si crestere!

Brainplay Community organizează și susține un nou workshop gratuit intitulat „Jocuri de Improvizație” sâmbătă 07 Decembrie orele 11.30 – 14.00. Evenimentul va avea loc la Qreator by IQOS, Bd. Aviatorilor Nr 8A, București (zona Piata Victoriei).

Care sunt beneficiile tale?
1) Inveți să fii flexibil și spontan într-un mediu sigur pentru ca mai apoi să aplici în lumea reală ceea ce consideri că ți se potrivește.
2) Testezi și dezvolți prin improvizație abilități noi într-un mod distractiv.
3) Îți lărgești zona de confort și “împrumuți” din energia pozitivă a grupului.
4) Experimentezi prin jocuri cum e să găsești perspective diferite de a rezolva presiunile din viața personală și profesională.
5) Descoperi instrumente și metode pentru a gestiona cu mai multă încredere și usurință provocările cotidiene.

Pentru înscrieri click link: https://forms.gle/ELUVS3bxfwsz5rKbA.

Te așteptăm cu voie bună! 

Rezervă o cameră în Qreator

Fie că ai un proiect pe care vrei să îl dezvolți sau vrei să organizezi un eveniment, Qreator îți pune la dispoziție un spațiu dedicat. Am creat pentru comunitatea noastră, 8 camere, cu 8 universuri diferite, la fel ca pasiunile voastre. Rezervă una dintre ele, în funcție de tematică și disponibilitate.

Teatru la Qreator: Freak Show cu Florin Piersic Jr.

Eveniment trecut

După o serie de concerte și conversații, a fost din nou rândul unui spectacol de teatrul să ne bucure în cadrul Qreator – Home Together Edition.

Concert de vioară Alexandru Tomescu - live

Eveniment viitor

Home Together Edition continuă cu un concert special al violonistului Alexandru Tomescu.

Ce vrei să descoperi azi?