Institutul Qreator

Institutul Qreator și-a asumat misiunea de a genera și a curatoria conținut creativ de calitate, prin curatorii săi, dar și de a deveni un loc de intersecție al învățării și al experimentelor creative. 
Ne dorim să oferim noi perspective comunităților de creatori autohtoni, să avem un rol activ în societate și să devenim un facilitator al discuțiilor.

Institutul Qreator

Razvan Exarhu

Răzvan Exarhu

Adi Despot

Adi Despot

Mirela Bucovicean

Mirela Bucovicean

Tudor Giurgiu

Tudor Giurgiu

Marius chivu

Marius chivu

Lia Bugnar

Lia Bugnar

Marius Manole

Marius Manole

Echipa Apropo TV

Echipa Apropo TV

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

Acest website este destinat exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani, rezidente în România.
Dorești să continui?

Bine ai venit pe Qreator.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla informații despre evenimentele noastre, dar și despre magazinele IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Tratăm foarte atent modul în care publicul larg află informații despre produsele IQOS și HEETS. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani și ești rezident în România. Pentru a confirma faptul că ai vârsta de peste 18 ani, te rugăm să folosești butonul ‘’DA’’. În caz contrar, te rugăm să folosești butonul ‘’NU’’.
În continuare, în interiorul site-ului, îți pot fi solicitate informații cu caracter personal, în cazul în care dorești să rezervi o camera.