QOLLECTION 2021

În colaborare cu cele mai efervescente platforme de design local, aducem în prim-plan 6 artiști și obiecte în ediție limitată.

QOLLECTION FURRRNITURE BY PETRUMS

Luna mai

Am lansat Furrrniture, o colecție din 3 piese de mobilier by Petrums, care îi va face pe prietenii tăi blănoși să se simtă în al nouălea cer.

Call For Artists

Call for artists Qollection 2020

Vezi câștigătorii

VEZI EDIȚIILE TRECUTE

Qollection x Alexandra Irinciuc: New Types of Bags

Luna noiembrie

Luna noiembrie o aduce în prim plan pe Alexandra Irinciuc, câștigătoare a Call for Artists, competiție care promovează designerii emergenți, sprijinindu-i în dezvoltarea spiritului creativ.

Qollection x Elena Constantin: Wood and new

Luna octombrie

Qollection din luna octombrie îmbină tradiționalul și modernul într-un obiect care ne aduce aminte de rădăcinile noastre comune, transpuse într-un context actual.

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

QREATOR.RO este un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Aici vei putea afla informații despre locația noastă, dar și despre magazinul IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Produsele noastre nu sunt o alternativă la renunțarea la fumat și nu au fost create ca soluție care să facilizeze renunțarea la fumat. IQOS NU ESTE LIPSIT DE RISCURI. Eliberează nicotină, care crează dependență și este destinat fumătorilor adulți.