Regulament de ordine interioară

Înainte de a începe aventura, vă invităm să parcurgeți regulamentul nostru de ordine interioară și vă rugăm să îl respectați, astfel încât să putem contribui împreună la confortul comunității QREATOR.

  1. Qreator by IQOS face parte din viziunea brand-ului IQOS de a susține sectorul creativ din România. Qreator își rezervă dreptul de a-și selecta vizitatorii.
  2. Accesul minorilor în Qreator nu este permis.
  3. Accesul cu animale de companie este permis.
  4. Qreator vă pune la dispoziție o gamă variată de produse. Vă rugăm să lăsați în afara locației băuturile și alimentele achiziționate din alte părți.
  5. Pentru a păstra ambientul Qreator, vă rugăm să nu schimbați destinația și amplasarea pieselor de mobilier. Pentru orice solicitare și nevoie specială, angajații noștri vă stau la dispoziție.
  6. Luminozitatea și temperatura din cadrul Qreator au fost special gândite pentru a stimula creativitatea. Vă rugăm să nu modificați acești parametri prin accesarea sistemului de iluminat sau de reglare a temperaturii în vilă.
  7. Pentru a va oferi cea mai bună experiență, Qreator vă pune la dispoziție spațiul aflat la parter și la etajul 1. Accesul în alte încăperi nu este permis.
  8. Pentru a contribui la confortul comunității Qreator, la plecare, vă rugăm sa lasați toate obiectele în locul din care le-ați luat.
  9. În Qreator, fumatul nu este permis. Puteți folosi însă produse IQOS.
  10. Qreator vă îndeamnă să respectați spațiul și intimitatea celorlalți vizitatori și vă invită să îi fiți alaturi în dezvoltarea unei comunități solide cu un obiectiv comun: CREAȚIA!

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

Bine ai venit pe Qreator.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla informații despre evenimentele noastre, dar și despre magazinele IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Tratăm foarte atent modul în care publicul larg află informații despre produsele IQOS și HEETS. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani și ești rezident în România. În continuare, în interiorul site-ului, îți pot fi solicitate informații cu caracter personal, în cazul în care dorești să rezervi o camera.