Spațiul Qreator

Qreator by IQOS este spațiul creativilor și creatorilor, construit să aducă oamenii împreună.

Aflat în centrul Bucureștiului, e locul potrivit pentru tine, atunci când ai nevoie de o pauză care să te inspire, de un moment de relaxare alături de prieteni sau de timp pentru ideile și proiectele tale creative.

Zi de zi, te aducem mai aproape de evenimente relevante pentru comunitățile creative ale Bucureștiului și te ajutăm să fii în contact cu oameni la fel de pasionați și curioși.

Te așteaptă opt încăperi gândite să îți stimuleze creativitatea, două magazine IQOS, dar și un bar cu meniu complet, deschis în fiecare zi.

Work from #HomeOfCreativity!

Camerele din spațiul Qreator by IQOS pot fi rezervate pentru lucrat remote, de către o singură persoană per sesiune.
Te așteptăm cu un design de interior nou, care te va inspira în toate proiectele tale!
Accesul în spațiu se va face doar cu mască de protecție, pe care te rugăm să o porți tot timpul în interior.

Rezervă o cameră

Acest produs nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care provoacă dependență. IQOS este destinat adulților care altfel ar continua să fumeze sau să folosească produse cu nicotină.

BAR ȘI TERASĂ

Bar si terasa
Bar si terasa
Bar si terasa
Bar si terasa

AM to PM: imediat ce intri în clădire, vei observa barul cu un design unic și terasa din zona de socializare. Indiferent că vrei o gustare, un prânz delicios sau un desert savuros, descoperă programul și un meniu variat și adaptat sezonului în care ne vizitezi.

Te așteptăm cu o cafea pentru extra-energie dimineața sau cu un cocktail rafinat pe seară, când ne poți vizita împreună cu prietenii tăi.
Deschis de luni până duminică.

Descoperă mai mult

SPAȚII PENTRU TOATE IDEILE TALE

Explorează cele opt încăperi ale casei, adaptate dorințelor și nevoilor tale. Acestea sunt potrivite pentru sesiuni rapide de brainstorming, muncă în echipă sau prezentări importante. Te așteptăm și cu spații în care poți să-ți exersezi pasiunile creative sau să te relaxezi și inspiri. Aici este loc pentru toate ideile tale și te încurajăm să le explorezi pe toate.

Camera de Socializare

Planificate sau nu, întâlnirile cu prietenii sunt importante. Aveți o cameră întreagă la dispoziție pentru discuții relaxate, planuri de viitor sau proiecte pe care vreți să le începeți împreună.

Camera de întâlnire

Găsește-ți inspirația pentru următoarele proiecte și descoperă un loc perfect pentru a-ți întâlni echipa, departe de agitația orașului.

Camera de co-creare

Creată pentru sesiuni de brainstorming, această cameră poate fi un meeting room, un loc de relaxare sau chiar o sursă de inspirație pentru cei care iubesc să lucreze de oriunde.

Camera de relaxare

Aici poți avea momentul tău de liniște deplină. Îți punem la dispoziție o serie de publicații din întreaga lume, cărți și reviste, care sa îți hrănească creativitatea.

Camera de film

Spațiul perfect ca să vizionezi un film sau să proiectezi o prezentare în întâlnirile cu echipa ta. E locul ideal pentru workshop-uri într-un spațiu aparte, care îți stimulează creativitatea.

Camera de muzică

Fie că vrei să exersezi la un instrument, fie că vrei să compui următoarea ta piesă, aici găsești echipamentul de care ai nevoie.

Camera re-taste

O cameră modulară, care se adaptează nevoilor tale. Un spațiu potrivit pentru expoziții de artă, evenimente, conferințe sau workshop-uri.

Camera de foto și pictură

Camera artelor vizuale este locul în care ideile prind viață prin imagine. Oricare ar fi pasiunea ta, aici o să găsești toate instrumentele de care ai nevoie pentru a-i da formă și culoare.

IQOS SHOP & CARE

Bar si terasa
Bar si terasa
Bar si terasa
Bar si terasa

Vrei să afli mai multe despre tehnologia IQOS sau avantajele tutunului încălzit pentru fumătorii adulți?
Îți dorești accesorii, dispozitive și servicii dedicate pentru dispozitivul tău?

Te invităm în cele două magazine IQOS, unde consultanții noștri te așteaptă pregătiți să îți răspundă la toate întrebările și să îți ofere informații, servicii complete și oferte personalizate.

Descoperă mai mult
Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

Bine ai venit pe Qreator.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla informații despre evenimentele noastre, dar și despre magazinele IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Tratăm foarte atent modul în care publicul larg află informații despre produsele IQOS și HEETS. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani și ești rezident în România. În continuare, în interiorul site-ului, îți pot fi solicitate informații cu caracter personal, în cazul în care dorești să rezervi o camera.