Spațiul Qreator

Qreator este spațiul creativilor și creatorilor, construit să aducă oamenii împreună.

Aflat în centrul Bucureștiului, e locul potrivit pentru tine, atunci când ai nevoie de o pauză care să te inspire, de un moment de relaxare alături de prieteni sau de timp pentru ideile și proiectele tale creative.

Zi de zi, te aducem mai aproape de evenimente relevante pentru comunitățile creative ale Bucureștiului și te ajutăm să fii în contact cu oameni la fel de pasionați și curioși.

Te așteaptă opt încăperi gândite să îți stimuleze creativitatea, două magazine IQOS, dar și un bar cu meniu complet, deschis în fiecare zi.

Spațiul Qreator este redeschis parțial, cu acces la magazinul IQOS de la parter, bar și terasă.
Momentan, celelalte zone nu vor fi disponibile pentru rezervări sau vizite, dar vă așteptăm în continuare online!

  

Bar și terasă

AM to PM: imediat ce intri în clădire, vei observa barul cu un design unic și terasa din zona de socializare. Indiferent că vrei o gustare, un prânz delicios sau un desert savuros, descoperă un meniu variat și adaptat sezonului în care ne vizitezi. Te așteptăm cu o cafea pentru extra-energie dimineața sau cu un cocktail rafinate pe seară, când ne poți vizita împreună cu prietenii tăi.

Camera de foto și pictură

Camera artelor vizuale este locul în care ideile prind viață prin imagine. Oricare ar fi pasiunea ta, aici o să găsești toate instrumentele de care ai nevoie pentru a-i da formă și culoare.

Camera de muzică

Fie că vrei să exersezi la un instrument, fie că vrei să compui următoarea ta piesă, aici găsești echipamentul de care ai nevoie.

Camera de film

Spațiul perfect ca să vizionezi un film sau să proiectezi o prezentare în întâlnirile cu echipa ta. E locul ideal pentru workshop-uri într-un spațiu aparte, care îți stimulează creativitatea.

Camera de întâlnire

Găsește-ți inspirația pentru următoarele proiecte și descoperă un loc perfect pentru a-ți întâlni echipa, departe de agitația orașului.

Camera de co-creare

Creată pentru sesiuni de brainstorming, această cameră poate fi un meeting room, un loc de relaxare sau chiar o sursă de inspirație pentru cei care iubesc să lucreze de oriunde.

Camera de Relaxare

Aici poți avea momentul tău de liniște deplină. Îți punem la dispoziție o serie de publicații din întreaga lume, cărți și reviste, care sa îți hrănească creativitatea.

Camera re-taste

O cameră modulară, care se adaptează nevoilor tale. Un spațiu potrivit pentru expoziții de artă, evenimente, conferințe sau workshop-uri.

Camera de Socializare

Planificate sau nu, întâlnirile cu prietenii sunt importante. Aveți o cameră întreagă la dispoziție pentru discuții relaxate, planuri de viitor sau proiecte pe care vreți să le începeți împreună.

Ce vrei să descoperi azi?