Spațiul Qreator

Qreator este un spațiu aflat în centrul Bucureștiului, creat să aducă oamenii împreună.

E locul potrivit pentru tine, dacă ai nevoie de un spațiu pentru ideile și proiectele tale, de o pauză creativă sau de un moment de relaxare alături de prieteni. Zi de zi, te aduce mai aproape de evenimente relevante pentru comunitățile creative ale Bucureștiului și te ajută să fii în contact cu oameni la fel de pasionați și curioși.

Te așteptăm cu opt camere diferite, unde îți poți petrece timpul exact așa cum vrei, dar și cu un bar cu meniu complet, deschis în fiecare zi. 


Explorează casa 3D

Spațiul Qreator este temporar închis și nu se pot face rezervări.
Vă mulțumim pentru înțelegere și ne vedem în online, cu seria
Qreator - Home Together Edition!

  

Bar

Cum intri în casă, vei observa zona de socializare din jurul barului. Indiferent dacă vrei o gustare, ceva de băut sau un desert, barul nostru e deschis pentru tine de dimineața până seara și te așteaptă cu un meniu variat si adaptat sezonului în care ne vizitezi.

Camera de foto și pictură

Camera artelor vizuale este locul în care ideile prind viață prin imagine. Oricare ar fi pasiunea ta, aici o să găsești toate instrumentele de care ai nevoie pentru a-i da formă și culoare.

Camera de muzică

Fie că vrei să exersezi la un instrument, fie că vrei să compui următoarea ta piesă, aici găsești echipamentul de care ai nevoie.

Camera de dans și film

Locul ideal să-ți exersezi mișcările și să gândești o coregrafie nouă. Rămâne spațiul perfect, dacă vrei să vizionezi un film sau să-ți îmbogățești cultura vizuală.

Camera de inovație

Ia-ți inspirația pentru următoarele proiecte și descoperă un loc pentru întâlnirile cu prietenii, departe de agitația orașului.

Camera de co-creare

Creată pentru sesiuni de brainstorming, această cameră poate fi un meeting room, un loc de relaxare sau chiar o sursă de inspirație pentru cei care iubesc să lucreze de oriunde.

Camera de Relaxare

Aici poți avea momentul tău de liniște deplină. Îți punem la dispoziție o serie de publicații din întreaga lume, cărți și reviste, care sa îți hrănească creativitatea.

Camera de re-taste

Un loc al gusturilor fine, în care simțurile tale sunt mereu reinventate. Potrivit pentru expoziții de artă, evenimente gourmet, conferințe sau workshopuri.

Camera de Tutun

Aici descoperi istoria tutunului și cum a revoluționat IQOS povestea. Prin încălzirea tutunului, în loc să îl ardă, IQOS oferă o experiență mai curată, fără fum, fără scrum și mai puțin miros.

Ce vrei să descoperi azi?