Camera de film

Camera de film

Camera destinată cinefililor, dar nu numai acestora. Poți veni aici pentru o vizionare de film, singur sau cu prietenii, sau când ai nevoie de un spațiu generos pentru proiectele și întâlnirile tale. 

Caracteristici:
  • Amplasată la etajul 1
  • Capacitate de până la 25 de persoane
  • Diverse variante de amenajare
  • 2 videoproiectoare
  • 2 spații unde se poate proiecta: pe peretele lateral din stânga și pe un ecran de proiecție

*Set-up-ul poate fi aranjat în funcție de nevoie, iar la cerere se pot adăuga și alte componente de genul: flipcharts, plasme mobile, mese și scaune suplimentare.

VEZI EVENIMENTELE URMĂTOARE

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

Acest website este destinat exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani, rezidente în România.
Dorești să continui?

Bine ai venit pe Qreator.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla informații despre evenimentele noastre, dar și despre magazinele IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Tratăm foarte atent modul în care publicul larg află informații despre produsele IQOS și HEETS. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani și ești rezident în România. Pentru a confirma faptul că ai vârsta de peste 18 ani, te rugăm să folosești butonul ‘’DA’’. În caz contrar, te rugăm să folosești butonul ‘’NU’’.
În continuare, în interiorul site-ului, îți pot fi solicitate informații cu caracter personal, în cazul în care dorești să rezervi o camera.