Camera de foto și pictură

Camera care transformă emoțiile în imagini

Dacă îți place să pictezi, aici o să găsești toate instrumentele necesare, de la șevalet și pânză până la culori și pensule ca sa dai viață imaginației tale. 

Dacă îți place fotografia, camera poate fi ușor transformată în studioul la care visezi. Te așteaptă un echipament foto complet și un set Chroma, care te vor ajuta să pui în lumină cadrul perfect. 

Poți să-ți aduci și echipamentul propriu, dacă de asta ai nevoie ca să îți pui creativitatea în mișcare!

Caracteristici:
  • Amplasată la etajul 1
  • Capacitate de până la 5 oameni
  • Ecran de fotografie
  • Șevalet
  • Mese
  • Scaune

*Set-up-ul poate fi aranjat în funcție de nevoie, iar la cerere se pot adăuga și alte componente de genul: flipcharts, plasme mobile, mese și scaune suplimentare.

VEZI EVENIMENTELE URMĂTOARE

Bloggers Lan Party, ediția 24

A 24-a ediție Bloggers Lan Party (#BLP24H) se desfășoară neîntreruptă timp de 24 de ore în weekend-ul 16-17 noiembrie la București.

AFLĂ MAI MULTE

Art Fashion Fair #19

O galerie de artă de weekend, în care poți să atingi exponatele, sa le intorci pe toate fetele, sa le incerci, sa le probezi si sa afli cum au fost facute chiar de la creatorii lor.

AFLĂ MAI MULTE

TEDxBucharest de la Qreator

Creativitatea poate influența viitorul! Între 1 și 15 noiembrie, vino sa-ți prezinți într-un minut ideea prin care ai vrea să schimbi lumea și câștigă bilete la evenimentul TEDxBucharest - Metamorphosis.

AFLĂ MAI MULTE

Ce vrei să descoperi azi?