Rezervă o cameră

Alege camera preferată Din casa Qreator

Acest spațiu va fi mereu deschis pentru ideile și activitățile tale.
Atunci când ai nevoie de un birou. Atunci când ai nevoie de o sală de conferințe sau de un spațiu pentru repetiții. Atunci când ai nevoie de un mediu pentru următorul tău proiect sau atunci când cauți spațiul ideal pentru următorul eveniment pe care vrei să-l organizezi.

În casa Qreator e loc pentru toată lumea și pentru toate ideile tale!

Vreau să lucrez de la Qreator

Când vrei să rezervi camera?

Timpul de răspuns pentru solicitările de rezervare poate varia, fără să depășească 24h. Vă mulțumim pentru întelegere!

Ce spațiu vrei să rezervi?

Completează formularul

*Qreator își rezervă dreptul de a-și selecta vizitatorii.

*În cazul în care o persoană accesează spațiul Qreator by IQOS ca locație alternativă în care să-și desfășoare activitatea profesională, își asumă responsabilitatea de a-și anunța anagajatorul, respectând normele legale și regulile impuse de către acesta. Qreator by IQOS nu poate fi ținut răspunzător pentru orice acțiune sau omisiune a vizitatorilor care poate conduce la vătămări ale persoanei, pierderi de date sau defectarea echipamentelor utilizate în desfășurarea activității. De asemenea, Qreator by IQOS nu este răspunzător pentru obiectele uitate de către vizitatori în perimetrul clădirii.

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

Bine ai venit pe Qreator.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla informații despre evenimentele noastre, dar și despre magazinele IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Tratăm foarte atent modul în care publicul larg află informații despre produsele IQOS și HEETS. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani și ești rezident în România. În continuare, în interiorul site-ului, îți pot fi solicitate informații cu caracter personal, în cazul în care dorești să rezervi o camera.